+371 28 798 852

 

Viens-divi-tris! Veidojam albuma lapu!

Piemēram, mēs piedalījāmies vienā testēšanā. Testējām bērnu autiņbiksītes. Es nolēmu pierakstīt dienasgrāmatā rezultātus un uztaisīju pāris fotogrāfiju.

Es izvelējos bildi un pie tās sāku piemeklēt papīru.
Man patīk, kad fona papīrs atveido motīvus un krāsas no bildes. Es vienmēr ļoti rūpīgi izvēlos visus elementus, lai tie saskanētu ar fotogrāfiju.



Pēc tam, kad es izvēlējos papīru, es uzzīmēju lapas skici. Vispirms es izvietoju fotogrāfiju (vai vairākas) piemērotākā lapa vietā un apvelku to. Pēc tam es zīmēju līnijas un atzīmēju citu elementu izvietošanas vietas. Tā tikai ir skice un lapas veidošanas procesā viss var mainīties.



Man ļoti patīk izvietot visas bildes uz lapas uz pamatnes. Pamatne izceļ bildi un kopēja fona un piesaista skatienu.

Pamatni es taisu ļoti vienkārši. Pielīmēju bildi pie lapas, kuru izmantošu kā pamatni, atstāju 3-6mm no katras malas un izgriezu.



Taisu pamatfonu no papīra.



Papīru es pielīmēju uz divpusējo līmlenti. Es izmantoju visparastāko 5-8mm platu. Visērtākā līmlente ir tā kurā ir speciālā dispenserā (speciālā kastīte), un kurai nav noņemama aizsargslāņa. Jūs vienkārši taupāt laiku.



Kā komentārus pie bildes es izmantoju pierakstus no savas piezīmju grāmatas. Komentāri pie bildes ir ļoti svarīgi, pēc 10-15 gadiem tos būs daudz interesantāk lasīt nekā Jums pašlaik liekas. Komentārus es izdrukāju uz fona papīra.



Pievienoju bildes, pielīmēju visu pie pamatfona. Trūkst tikai rotājumi.



Varbūt uz foto nav tik redzami, bet es zinu, ka uz autiņbiksītēm ir uzzīmēts Vinijs-Pūks, līdz ar to es izlēmu, ka rotājumiem ir jāsaskan ar šo bildi. Manā papīru kolekcijā ir lapa ar Vinija-Pūka attēlu.



Es pievienošu nedaudz krāsu.



Pēc tam pievienoju virsrakstu, lentītes, podziņas un lapa ir gatava!



Detaļas:

Izkrāsots Vinijs-Pūks uz baltas pamatnes. Baltas pamatnes – ir gatavie rāmīši piezīmēm pie bildēm. Pateicoties dubultlīnijai tas labi iederas manā lapā. Cauri rāmītim es izvelku dekoratīvo lentīti. Lentes es arī pielīmēju uz divpusējo līmlenti. Podziņās es piešuvu.



Pievienoju lenti ar festoniem un uztaisīju bantītes no mulinē diegiem.







Atsauksmes
Jūsu atsauksme būs pirmā.
Pievienot atsauksmi
Tikai reģistrētie lietotāji var atstāt atsauksmes.