+371 28 798 852

 

Skrapbukinga popularitātes noslēpums

Amerikā skrapbukings ir iekarojis daudzu miljonu sieviešu sirdis un pārvērties veselā industrijā. Tas ir kļuvis tik populārs, ka eksistē nopietni skrapbukinga preču ražotāji ar milzīgām noliktavām, nerunājot par neskaitāmiem veikaliem, kas piedāvā skrapbukinga preces jebkurai gaumei. Īstā paradīze skrapbukinga mīļotājiem! Latvijā šis hobija veids pēdējo četru gadu laikā arī pamazām iekaro rokdarbnieču sirdis. Kāds tad ir skrapbukinga popularitātes noslēpums?

Skrapbukings – ir radošā pieeja parasto foto albūmu noformēšanai. Taču salīdzinot ar fotogrāfiju glabāšanu datorā vai foto albūmā ar kabatiņām, tas sagādā daudz vairāk prieka gan albūma veidotājam, gan tā skatītājam. Īstenībā nav nekā apbrīnojamā, ka tas ir tik populārs. Tam ir vairāki iemesli:

1.Tā ir lieliska iespēja atslābināties un uz laiku novērst uzmanību no savām problēmām. Izbaudīt procesu un gandarījumu no paveiktā darba.

2.Tā ir lieliska iespēja atrast pielietojumu dažādiem sīkumiem – lentītēm, mežģīnēm, podziņām, kas skumst kastītē.

3.Tā ir iespēja atrast vietu atmiņai un sirdij dārgām lietām, kas glabājas vistālākajā plauktā. Lietām, kas atgādina par kādu notikumu  - kāzām, bērnu piedzimšanu, ceļojumu vai vienkārši ballīti. 

4.Tā ir lieliska dāvana, ko var pasniegt  kādā svinīgā notikumā vai tāpat, vienkārši lai izteiktu savas domas un siltās jūtas. Bez šaubām tas tiks augsti novērtēts un ieņems goda vietu starp citām dāvanām.

5.Scrap- albūms ir vairāk personīgāks nekā parastais albūms. Tas ne tikai satur bezvārdu fotogrāfiju, bet arī stāsta par Jūsu atmiņām un iespaidiem, kas saistīti ar to.

Viss tas, kā arī fakts, ka ar to ir interesanti dalīties ar citiem, padara skrapbukingu par tik populāru. Bez tam, šīs hobija veids ir katram pieejams, jo izņemot personīgo gaumi nevajag būt apdāvinātam ar kādu speciālu talantu.

Atsauksmes
Jūsu atsauksme būs pirmā.
Pievienot atsauksmi
Tikai reģistrētie lietotāji var atstāt atsauksmes.